Dis 27

MAJLIS PENYERAHAN CEK PAMPASAN INSURANS KELOMPOK KOPERASI TENTERA KEPADA WARIS ALLAHYARHAM 832928 LK PAP RIDZWAN BIN TARMIZI

Lumut, 27 Dis 17 – Bertempat di Asisten Marsyal Provos (AMP) Provos Tentera Laut (PROTELA) Lumut telah berlangsung Majlis Penyerahan Cek Pampasan Insurans Kelompok Koperasi Tentera kepada waris Allahyarham 832928 LK PAP Ridzwan bin Tarmizi. Majlis ini telah disempurnakan oleh Asisten Marsyal Provos (AMP) Komander Farizan bin Hussain TLDM dan turut hadiri Pegawai Laksana PROTELA Lumut Lt Kdr Mohd Asuwadi bin Mat Yacob TLDM.

1
AMP memberi kata-kata semangat
2

3

4
Sesi Penyerahan Cek Pampasan
5

6
Sesi Menandatangani Dokumen
7
Sesi Bergambar

AMP menyerahkan cek tersebut kepada isteri arwah Siti Mariam binti Mohd Sharif dan ibu Zubaidah binti Saidin. Allahyarham telah kembali ke rahmahtullah akibat kemalangan jalan raya pada 11 Mei 2017 yang lalu. Di dalam majlis tersebut, AMP mengharapkan penyerahan cek ini sedikit sebanyak dapat membantu meringankan beban serta kesedihan keluarga atas pemergian allahyarham. Semoga usaha seumpama ini dapat menzahirkan keprihatinan pucuk pimpinan TLDM terhadap kebajikan warganya sentiasa diutamakan.
    
Rujukan: 281217/01
Sumber: Pejabat Teknologi Maklumat PROTELA Lumut
Artikel: Pejabat Teknologi Maklumat PROTELA Lumut
Jurufoto: Pejabat Teknologi Maklumat PROTELA Lumut   

Last modified on Khamis, 04 Januari 2018 02:08

AUDIT KESIAPSIAGAAN MPPL

MEDIA SOSIAL

STATISTIK PENGUNJUNG

Hari ini 303

Semalam 347

Bulan ini 7175

Keseluruhan 439999

Tarikh Akhir Kemaskini:

PENYATAAN

Langgan Berita TLDM

qrcode   Sertai kami dengan berita
   yang menarik dan terkini.
   Jadilah sebahagian daripada
   WARGA TLDM