Apr 16

WAWANCARA RADIO PAHANG FM SEMPENA SAMBUTAN HARI TERBUKA ARMADA MAWILLA 1 2018

Kuantan, 16 Apr - Sempena Sambutan Hari Ulang Tahun TLDM Ke-84, satu wawancara khas bersama Kept Muhamad Shakir bin Salleh TLDM (Ketua Staf ) telah diadakan bersama radio Pahang FM. Ketua Staf diiringi oleh Pegawai Komunikasi Strategik iaitu Lt Zulfadli bin Abd Manas TLDM telah hadir ke konti Pahang FM untuk ditemuramah secara langsung oleh penyampai radio Pahang FM bertugas.

1
Ketua Staf ketika ditemuramah Juruhebah radio Pahang FM,DJ Rokiah

2

3

4

Wawancara ini merupakan salah satu program mempromosikan sambutan Hari Terbuka Armada yang akan berlangsung pada Sabtu dan Ahad, (28 dan 29 Apr) di Pangkalan TLDM Tanjung Gelang. Selain itu, Ketua Staf turut mempromosikan aktiviti-aktiviti yang akan berlangsung di luar pangkalan seperti di Pantai Teluk Cempedak dan Program Ziarah Kasih Mawilla 1 yang akan berlangsung di Rumah Orang-Orang Tua Seri Permai. Wawancara ini diadakan bertujuan untuk menarik minat dan menggalakkan orang ramai terutamanya warga Kuantan untuk hadir bagi memeriahkan sambutan ini. Berpandukan pencapaian HTA tahun 2012, promosi melalui media massa seperti ini telah berjaya memberi kesan positif dan menarik minat pengunjung yang kebanyakannya adalah warga Kuantan dan sekitarnya.

5
Sesi bergambar di konti

Program ini dilihat dapat memberi hebahan yang lebih menyeluruh dan berkesan selain pengagihan flyers dan pemasangan banner serta bunting yang mana telah dilakukan lebih awal. Sepanjang wawancara, Ketua Staf telah menerangkan berkenaan aturcara sambutan Hari Terbuka Armada dan program-program yang akan dilaksanakan sepanjang sambutan tersebut. Program ini dilihat dapat memberi hebahan yang lebih menyeluruh dan berkesan selain pengagihan flyers dan pemasangan banner serta banting yang mana telah dilakukan lebih awal. Sepanjang wawancara, Ketua Staf telah menerangkan berkenaan aturcara sambutan Hari Terbuka Armada dan program-program yang akan dilaksanakan sepanjang sambutan tersebut.

Rujukan : 160418/02
Sumber & Artikel : Komunikasi Strategik MAWILLA 1
Jurufoto : LK I PAP Saiful bin Ahmad Nasir

Last modified on Isnin, 16 April 2018 12:46

HARI INOVASI TLDM

MEDIA SOSIAL

STATISTIK PENGUNJUNG

Hari ini 571

Semalam 587

Bulan ini 8473

Keseluruhan 419919

Tarikh Akhir Kemaskini:

PENYATAAN

Langgan Berita TLDM

qrcode   Sertai kami dengan berita
   yang menarik dan terkini.
   Jadilah sebahagian daripada
   WARGA TLDM