HAKCIPTA

Notis Hakcipta dan Harta Intelek

 

TLDM menghormati harta intelek dan mewajibkan setiap pengguna juga berbuat demikian. TLDM akan dalam keadaan tertentu dan dengan budi bicara menghentikan akaun pengguna yang melanggar peraturan ini. Hakcipta Portal Rasmi TLDM dan kandungannya yang termasuk maklumat, teks, imej, grafik, fail suara, fail video dan susunannya serta bahan-bahannya ialah kepunyaan TLDM kecuali dinyatakan sebaliknya.

 

Tiada mana-mana bahagian portal ini boleh diubah, disalin, diedar, dihantar semula, disiarkan, dipamerkan, diterbitkan, dilesenkan, dipindah, dijual atau diuruskan bagi tujuan komersil dalam apa bentuk sekalipun tanpa mendapat kebenaran secara bertulis yang jelas terlebih dahulu daripada Kementerian Pertahanan Malaysia.

 

Produk-produk lain, logo dan syarikat atau organisasi yang tercatat di dalam portal ini adalah kepunyaan syarikat atau organisasi tersebut.

 

Sekiranya anda hendak menggunakan sebarang maklumat atau material yang anda dapati dari laman ini, anda hendaklah terlebih dahulu meminta kebenaran berbuat demikian dari kami melalui:

 

Surat: Cawangan Teknologi Maklumat

          Markas Tentera Laut

          Wisma Pertahanan

          Jln Padang Tembak

          50634 KUALA LUMPUR

          Malaysia

 

Telefon: 603 - 20715460

Faks: 603 - 26915897

e-mel: Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

MEDIA SOSIAL

STATISTIK PENGUNJUNG

Hari ini 769

Semalam 853

Bulan ini 15761

Keseluruhan 1327529

Tarikh Akhir Kemaskini:

PENYATAAN

Langgan Berita TLDM

qrcode   Sertai kami dengan berita
   yang menarik dan terkini.
   Jadilah sebahagian daripada
   WARGA TLDM