Nov 01

MAJLIS MALAM SANTAI BERSAMA AMP

Lumut, 31 Okt 18 – Majlis santai malam Asisten Marshal Provos (AMP) Kdr Farizan bin Hussain TLDM diiringi Pegawai Laksana (XO) Lt Kdr Mohd Asuwadi bin Mat Yacob TLDM serta bersama-sama warga PROTELA Lumut telah dilaksanakan dengan jayanya diserambi PROTELA Lumut. Majlis julung kalinya diadakan melibatkan semua warga PROTELA.

Didalam ucapan beliau menyeru agar warga PROTELA sentiasa berusaha meningkatkan tahap disiplin,kemahiran dan pengetahuan agar menyumbang kearah kecemerlangan perkhidmatan. Pelbagai inisiatif dan penambahbaikan telah dilaksanakan oleh AMP juga meniti beratkan agar warganya supaya menjauhi gejala yang tidak berfaedah seperti dadah,THTC dan sebagainya yang boleh memudaratkan perkhidmatan. Selain daripada beramah mesra. Perjumpaan ini juga telah memberi peluang pihak pengurusan tertinggi menyampaikan maklumat yang penting serta memberi nasihat kepada warga.

1
Ucapan AMP
2
AMP menyampaikan Ucapan Kepada Warga
3
AMP memotong reben
4
Karaoke berpasangan
5
Pegawai Laksana Memberi hadiah kepada peserta

AMP menzahirkan ucapan terima kasih kepada seluruh warga kerana telah memberi sokongan yang padu sepanjang berlangsung majlis, dengan suntikan semangat inilah dapat mengeratkan lagi ikatan silatulrahim dikalangan warga, bukanlah untuk menentukan dinilai dari segi semangat bersatu padu,bertoleransi,sikap serta meraikan. Merakamkan ucapan ribuan terima kasih dan penghargaan kepada semua pihak yang terlibat secara langsung mahupun tidak langsung. Majlis disempurnakan dengan upacara pemotongan reben oleh AMP dalam majlis ini.

 

Rujukan: 311018/06
Sumber: Pejabat Teknologi Maklumat PROTELA Lumut
Artikel: Pejabat Teknologi Maklumat PROTELA Lumut
Jurufoto: Pejabat Teknologi Maklumat PROTELA Lumut

Last modified on Khamis, 01 November 2018 12:01

HARI KEMERDEKAAN KE 62 (SAYANGI MALAYSIAKU, MALAYSIA BERSIH)

MEDIA SOSIAL

STATISTIK PENGUNJUNG

Hari ini 31

Semalam 355

Bulan ini 7558

Keseluruhan 587484

Tarikh Akhir Kemaskini:

PENYATAAN

Langgan Berita TLDM

qrcode   Sertai kami dengan berita
   yang menarik dan terkini.
   Jadilah sebahagian daripada
   WARGA TLDM