Jun 30

MAJLIS SAMBUTAN HARI RAYA AIDILFITRI WARGA PROTELA LUMUT

Raya PROTELAWarga PROTELA Lumut bergambar bersama sebagai kenangan

LUMUT, 28 Jun – Bertempat di serambi PROTELA Lumut telah berlangsung Majlis Sambutan Hari Raya Aidilfitri Warga PROTELA Lumut 2019/1440H. Majlis tersebut telah dihadiri oleh Asisten Marsyal Provos (AMP) Kdr Farizan bin Hussain TLDM, Pegawai Laksana (XO) Lt Kdr Mohd Asuwadi bin Mat Yacob TLDM, Pegawai-pegawai serta warga PROTELA Lumut.

Majlis bertujuan untuk meraikan Sambutan Hari Raya Aidilfitri dan mengeratkan hubungan pertalian silaturrahim diantara warga. Pelbagai jenis menu dan santapan yang disajikan antaranya lemang, sate, nasi himpit, kek, buah-buahan, rendang dan banyak lagi. Ucapan penghargaan dari AMP kepada semua yang telah terlibat secara langsung mahupun tidak langsung dalam menjayakan majlis ini.

Acara sebegini sudah menjadi `tradisi` bagi warga PROTELA Lumut meraikan Aidilfitri bersama-sama agar keceriaan sentiasa terpancar dibulan yang mulia ini. Dalam majlis yang sama juga AMP sudi memberi cenderahati kepada anggota yang bertukar keluar dan menimang cahaya mata pertama. Akhir kata serangkap pantun daripada beliau.

Majlis Aidilfitri Meriah Dirai,
Pelbagai Juadah Enak Disaji,
Terima Kasih Daun Keladi,
Moga Tahun Hadapan Bersua Lagi.

Sumber : Pejabat Teknologi Maklumat PROTELA Lumut

Klik ke galeri

Last modified on Ahad, 30 Jun 2019 09:03

MEDIA SOSIAL

STATISTIK PENGUNJUNG

Hari ini 369

Semalam 717

Bulan ini 19232

Keseluruhan 878535

Tarikh Akhir Kemaskini:

PENYATAAN

Langgan Berita TLDM

qrcode   Sertai kami dengan berita
   yang menarik dan terkini.
   Jadilah sebahagian daripada
   WARGA TLDM