Mac 02

BALU ARWAH BK PAP (GI) (PKL) NAZARI TERIMA KUNJUNGAN DAN SUMBANGAN

KDSM UtamaPM KDSM melaksanakan Lawatan kepada Balu Arwah BK PAP (GI) (PKL) Mohd Nazari

SEMANGGOL, 21 Feb 20 – Bertempat di kediaman balu kepada 826738 BK PAP (GI) (PKL) Mohd Nazari bin Hamzah di Semanggol Perak, Pegawai Memerintah KD SRI SEMPORNA, Kept Ahmad Nazree bin Abu Hassan TLDM sera beberapa wakil daripada Mk PASKAL telah melaksanakan kunjungan ke atas Pn Noor Liza binti Hj Abu Bakar. Kunjungan ini bertujuan melaksanakan penyerahan cek tuntutan kematian yang telah dikeluarkan oleh Koperasi Tentera Cawangan Tawau.

Allahyarham telah menghembuskan nafas terakhir pada 5 Ogos 19 disebabkan oleh serangan jantung. Arwah telah meninggalkan seorang balu dan 3 orang cahayamata perempuan. Semasa bertugas di pasukan, arwah telah diperjawatkan sebagai Bintara Sel Persenjataan. Arwah merupakan seorang bintara yang disenangi oleh semua.

Di dalam majlis ini juga, Kepten Nazree juga telah menyerahkan pampasan kematian arwah kepada ibu dan bapa arwah yang menetap di kampung yang sama. Wakil pasukan turut melihat kepada sebarang kekurangan dan bentuk sumbangan yang boleh dihulurkan kepada keluarga pada masa akan datang.

Sumber : Pejabat Perhubungan Raya – KD SRI SEMPORNA
Artikel   : Lt Muhammad Haziq bin Sharifuddin TLDM
Foto      : LK I TLR Mohd Asnawi bin Aminuddin

Last modified on Isnin, 02 Mac 2020 03:18

MEDIA SOSIAL

STATISTIK PENGUNJUNG

Hari ini 454

Semalam 762

Bulan ini 6420

Keseluruhan 774851

Tarikh Akhir Kemaskini:

PENYATAAN

Langgan Berita TLDM

qrcode   Sertai kami dengan berita
   yang menarik dan terkini.
   Jadilah sebahagian daripada
   WARGA TLDM